Bereid u voor op de voorjaarsronde SDE+ subsidie

Bereid u voor op de voorjaarsronde SDE+ subsidie

Foto

Gaat u hernieuwbare energie produceren en wilt u gebruik maken van de SDE+ subsidie? De SDE+ voorjaarsronde 2018 is open van dinsdag 13 maart, 09.00 uur tot donderdag 5 april, 17.00 uur.

Heeft uw bedrijf of organisatie plannen om binnen twee jaar te investeren in een zonnepanelen installatie? De overheid heeft voor de voorjaarsronde van dit jaar 6 miljard SDE+ subsidie beschikbaar gesteld. Wij adviseren iedereen, die geïnteresseerd is in zonne-energie en een grootverbruikers aansluiting heeft, de SDE+ subsidie  aan te vragen. Zonder deze subsidie kunt u nooit rendabel investeren en als u besluit om geen zonnepanelen aan te schaffen dan kunt u zonder kosten van de subsidie afzien.

De SDE+ subsidie kan geheel vrijblijvend en zonder kosten door Loogies voor uw worden aangevraagd. Het enige wat wij  hier voor nodig hebben is een indicatie van het aantal zonnepanelen dat op uw dak / stroomaansluiting past. Nadat de subsidie aan u is toegewezen heeft u ruim voldoende de tijd voor de afweging om daadwerkelijk te investeren.  Na toekenning van de SDE+ subsidie door RVO heeft u een jaar  bedenktijd om de opdracht, tot het leveren en installeren van een zonnepaneleninstallatie, te verstrekken. Binnen zes maanden na het verstrekken van de opdracht moet de installatie werkend opgeleverd zijn. De maximale doorlooptijd tussen de datum van toekennen van de subsidie  en de oplevering zonnepaneleninstallatie is anderhalf jaar.

Voor het aanvragen van de subsidie doorlopen wij de volgende stappen:

  1. QuickScan: bepalen maximaal te plaatsen van het aantal zonnepanelen, energieopbrengst en de financiële opbrengsten
  2. Opdracht van u voor het aanvragen van de subsidie SDE+
  3. Aanvragen van de subsidie

U krijgt na 8 weken na het indienen van de aanvraag uitsluitsel of u de subsidie krijgt toegewezen.
Na het toekenning van de SDE+ subsidie door RVO, heeft u anderhalf jaar de tijd om een zonnepanelen systeem aan te schaffen,  ziet u van de aankoop af dan vervalt de subsidie zonder gevolgen of kosten.

Wilt u meer informatie over de SDE+ subsidie voor grootverbruikers of u wilt graag deze subsidie aanvragen neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, of vul uw contactgegevens en vraag hierin. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.  

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 6 =


Wilt u graag persoonlijk advies klik dan hier.