Windenergie

Windenergie is schoon en komt bovendien uit een bron die nooit opraakt. De CO2-uitstoot is 50 keer lager dan van die van ‘gewone’ stroom. Windenergie wordt opgewekt met een windturbine die de energie van de wind omzet in een draaiende beweging. Deze energie wordt door een generator gebruikt om elektriciteit op te wekken. Op deze manier wordt er stroom opgewekt zonder de lucht te vervuilen. Het klimaat wordt zodoende niet belast en grondstoffen raken niet uitgeput. Wel komt er wat CO2 vrij bij het bouwen, onderhouden en afbreken van de turbine, maar na drie tot zes maanden draaien heeft een turbine die hoeveelheid CO2-uitstoot al bespaard. Tijdens de hele levensduur van een windturbine – 25 jaar – produceert hij tot 100 keer zoveel energie als er nodig is om er één te bouwen.

Windmolen

Voor het opwekken van energie door middel van wind hebben wij een slimme windmolen ontwikkeld. De windmolen wordt nu uitvoerig getest. De windmolen genereert gemiddeld 18.000 kwh tot 22.000 kwh per jaar aan elektriciteit en is specifiek ontwikkeld om te worden toegepast voor bedrijven, vereniging van eigenaren en andere collectieven. Met ons windmolensysteem profiteert u 24 uur per dag van een natuurlijke energiebron en bent u onafhankelijk van andere energiebronnen. We verwachten medio 2014 ons windsystemen u te kunnen aanbieden.

Wilt u meer weten over ons windmolensysteem en hoe u kosten kunt besparen?

Nadat u op de knop hieronder klikt ziet u een contactformulier, vul het formulier in en u wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van ons windmolen systeem

Wilt u graag persoonlijk advies klik dan hier.